![](https://frostalefsebakeri.no/wp-content/uploads/2023/05/bjorken_logog_gronn.png)
Familien Bjørken har siden 1942 vært en vesentlig aktør i nisjer av den norske bakeribransjen. Det startet med at bakstkonene sto på rekke og rad med hver sin deigklump og tryllet frem de mest velduftende fristelser. I dag foregår produksjonen langt mer automatisert og i et langt større tempo. Det eneste som ikke er forandret gjennom alle disse årene, er smaken og kvaliteten på baksten. Alle våre produkter bakes fremdeles etter de gode gamle råvarereseptene.
![](https://frostalefsebakeri.no/wp-content/uploads/2023/05/vekt_frostalefsebakeri-947x1024.jpg)
Produktsortimentet har variert fra ferske brød, konditorivarer, lomper og lefser, mer langtidsholdbare produkter som kjeks, formkaker, kavringer og skorper. Deler av dette sortimentet er fortsatt med i dag.
![Lefser på et samlebånd](https://frostalefsebakeri.no/wp-content/uploads/2021/02/LEFSEBAKING.jpeg)